Содржина на секој пакет

СЕ-ВО-ЕДНО РЕШЕНИЕ
Макдомен како компанија со повеќегодишно искуство имајќи ги во предвид Вашите обврски, Ние Ви нудиме комплетно решение, односно:
комплетна изработка на веб-страна, хостинг простор, домен, емаил адреси, одржување, бекап на истата, антиспам заштита, техничка подршка, и многу други неспоменати работи.

ИЗГЛЕД НА СТРАНА
За изгледот на веб-страната, поставеност на блокови, одбирање на бои, ќе бидеме во контакт се до договарање на конечниот изглед на истата.
Веб-страната по договор ќе биде изработена во рок од минимално 7 дена во зависност од пакетот кој е одбран и добиените податоци од Ваша страна.
Изработка на страна, домен (македонски екстензии) и хостинг, во Нашите пакети е бесплатна.
Содржини (директни линкови)
Што подразбира 1 содржина:
 • Текст (А4 формат, односно 1800 карактери = 1 содржина)
 • Производ (2 слики и текст А5 формат, односно 900 карактери) = 1 содржина
 • ПДФ документ (20 MB) = 1 содржина
 • Галерија (20 слики) = 1 содржина
 • Блок = 1 содржина

ВАШИ ОБВРСКИ
Од Ваша страна потребно е да ни доставите:
 • Лого на фирма.
 • Телефони и адреси.
 • Текст кој би ја опишал фирмата.
 • Слики, видеа, ПДФ, текстови и слично со што би прикажале што продавате, какви услуги нудите и др...
 • Други неспоменати податоци кој сакате да ги има на веб-страната.

НАШИ ОБВРСКИ
 • Изработка на страна и пуштање во функција на истата.
 • Гаранција дека истата ќе работи 99,9% во текот на годината.
 • Отварање на емаил адреси и редирекција на истите до Ваши постоечки емаил адреси како gmail, yahoo и други.
 • Изработка на контакт образец и Google мапа.
 • Доколку имате Фејсбук или Google + профили, вметнување на истите на веб страната.
 • Пријава на веб-сајтот на Google и други пребарувачи.
 • Оптимизирање на страната за мобилен преглед (Mobile Friendly Theme )➚.
 • Изработка, преработка и оптимизација на слики, видеа ПДФ текст формати и др...
 • Изработка на главно мени кое ќе одговара на Вашите потреби.
 • Додавање на содржини (линкови) според договореното во пакетот.

ДОМЕН
Доколку веќе поседувате домен истиот може да биде поставен како главен домен (цената на пакетот не се менува).
Бесплатен домен е во рамки на Македонски екстензии .mk, .com.mk, net.mk и inf.mk.
За оранизации, образовни институции .org.mk edu.mk и .gov.mk прочитајте повеќе тука ЧПП ➚.

ДОГОВОР
Договорот се прави минимум на 1 година
Договорот важи од денот на потпишување.
Договорот се обновува најдоцна 30 дена пред истекот на истиот.
Додавање на нови содржини се врши по добиен емаил, УСБ или ЦД во текот на истиот или најдоцна за 2 работни дена по примени материјали..