БРОНЗЕН

РЕШЕНИЕ СЕ-ВО-ЕДНО

По праќање на оваа апликација за истата ќе бидете контактирани во врска со БРОНЗЕНИОТ пакет за кој сте заинтересирани.
Апликацијата е само информативна, за детали се договараме на прв состанок.
Содржините на пакетите се објаснети на следниов линк.
Во овој пакет дозволени се 10 содржини (страни) и 500 МБ хостинг.

БРОНЗЕН ПАКЕТ

Одберете колку јазици сакате да има на страната.Цените на пакетите се изразени во денари.
Калкулацијата се однесува на одбраниот период за плаќање.
ДОМЕН
Пред да го Внесете името на доменот кој го сакате погледнете кои домени имате право да ги поседувате тука .
Доколку веќе имате домен внесете го неговото име (пр. makdomen.mk).
КОНТАКТ ПОДАТОЦИ
Во колку немате забелешка испратете ја апликацијата