СЕ-ВО-ЕДНО РЕШЕНИЕ

Макдомен како компанија со повеќегодишно искуство имајќи ги во предвид Вашите обврски, нудиме комплетно решение, односно:
Комплетна изработка на веб-страна, хостинг простор, организација на емаил адреси, додавање содржини, одржување, бекап, антиспам заштита, техничка подршка, и многу други неспоменати работи. 
 
По добиено барање од Ваша страна ќе бидете контактирани за избор на тема (изглед на веб-страната).
Изработка на страна и хостинг, во Нашите пакети е бесплатна.
Содржини (директни линкови)
Што подразбира 1 содржина:
 • Текст (А4 формат, односно 1800 карактери = 1 содржина)
 • Производ (2 слики и текст А5 формат, односно 900 карактери) = 1 содржина
 • ПДФ документ (20 MB) = 1 содржина
 • Галерија (20 слики) = 1 содржина
 • Категорија = 1 содржина
 • Блок = 1 содржина
 • Мапа = 1 содржина
 • Контакт = 1 содржина
 • Мапа со 1 локација = 1 содржина
 
Ваши обврски:
 
Од Ваша страна потребно е да ни доставите:
 • Лого на огранизацијата.
 • Податоци за истата.
 • Телефони и адреси.
 • Годишна програма програма.
 • Слики, видеа, ПДФ, текстови и слично од Вашите изложби, настани, проекти, посети. 
 • Мисија и Визија, Лична карта на организацијата.
 • Годишни биланси за приходи, расходи и состојба.
 • Други неспоменати податоци кој сакате да ги има на веб-страната.
 • Доколку веб-страната има 2 или повеќе јазици треба да ни доставите преводи за истите.
 
Наши обврски:
 • Изработка на страна и пуштање во функција на истата.
 • Гаранција дека истата ќе работи 99,9% во текот на годината.
 • Отварање на емаил адреси и редирекција на истите до Ваши постоечки емаил адреси како gmail, yahoo и други.
 • Изработка на контакт образец.
 • Изработка на Google мапа.
 • Google аналитика (статистика за посетеност на страната која ја добивате на почеток на секоја година по Ваше барање).
 • Апликација (Webform) по ваша потреба.
 • Доколку имате Фејсбук или Google + профили, вметнување на истите на веб страната.
 • Пријава на веб-сајтот на Google и други пребарувачи.
 • Активација на антиспам заштита од несакани посетители и спамери.
 • Активирање на специјален модули со кои се овозможува во зависност од нејзината големина - веб-страната да се отвара со брзина од 0.5s - 2s (секунди)
 • Оптимизирање на страната за мобилен ПРЕГЛЕД (Mobile Friendly Theme )➚.
 • Изработка, преработка и оптимизација на слики, видеа ПДФ текст формати и др...
 • Изработка на главно мени кое ќе одговара на Вашите потреби.
 • Додавање на нови содржини се врши по добиен емаил, УСБ или ЦД во текот на истиот или најдоцна за 2 работни дена по примени материјали.
 • Додавање на содржини (линкови) според договореното во пакетот 200, секоја година.

Домен:

Доколку веќе поседувате домен истиот може ќе биде поставен како главен домен.
Во колку не поседувате ние ги организираме сите потребни документи и барања.
Како едукативна оранизација, edu.mk доменот мора да е во Ваша сопственост, прочитајте повеќе тука ЧПП .

Договор:

Договор се потпишува по наоѓање на домен кој ќе одговара на Вашите потреби доколку немате сопствен.
Договорот ќе Ви биде испратен за да може да се разгледа пред потпишување.
Договорот се прави на 1 година.
Договорот важи од денот на потпишување.
Договорот се обновува најдоцна 30 дена пред истекот на истиот.

Доколку овој пакет не ги задоволуваат Вашите потреби, Ве молиме контактирајте не СЕГА➚.

Начин на плаќање:

 • Начинот на плаќање е фактура.
 • Цените се без пресметан ДДВ 18%.