Преглед за компарација на веб-хостинг


Одберете едно од нашите фино-скоцкани решенија!
СТАРТАП
ТУРБО
Веб-страни
Неограничрно
Неограничрно
SSD Storage
1GB
Неограничрно
Месечен трансфер (сообраќај)
20GB
Неограничрно
Емаил адреси
Неограничрно
Неограничрно
Датабази
Неограничрно
Неограничрно
Главни домени
5
Неограничрно
Паркирани домени
Неограничрно
Неограничрно
Поддомени
Неограничрно
Неограничрно
cPanel Контролен панел
Offers an intuitive interface and makes it easy to manage your:
Domains, Software, Databases, Email
Да (Вклучено)
Да (Вклучено)
Дозволени фајлови и датотеки (iNodes)
Linux Hosting
Да (Вклучено)
Да (Вклучено)
Server Rewind Backups
Да (Вклучено)
Да (Вклучено)
Локација на серверот
Европа
Европа
Америка
Softaculous Auto Installer
Install Popular Software With 1-Click!
WordPress, Joomla, Drupal, +++ with Softaculous Auto Installer
Да (Вклучено)
Да (Вклучено)
Solid State Drive Speed Boost
(Complete SSD Solution - Your Files, OS & Database)
Да (Вклучено)
Да (Вклучено)
Cores
2 x 2.1 ghz
2 x 2.1 ghz
Physical Memory
1 GB
2 GB
CloudFlare Free CDN (Avg. 200% Faster Page Load)
FREE
FREE
Uptime
99.9%
99.9%
Statistics Web Hosting Comparison
Да (Вклучено)
Да (Вклучено)
Perpetual Security
Да (Вклучено)
Да (Вклучено)
FutureServe Green Hosting
Да (Вклучено)
Да (Вклучено)
Email supports
Да (Вклучено)
Да (Вклучено)
Two-Factor Authentication (2FA)
Да (Вклучено)
Да (Вклучено)
Virus Scanner
Да (Вклучено)
Да (Вклучено)
6X Faster Page Loads With Optimized
Не (Не е вклучено)
Да (Вклучено)
CloudLinux OS
Да (Вклучено)
Да (Вклучено)
POP3 / POP3-SSL
Да (Вклучено)
Да (Вклучено)
IMAP / IMAP-SSL
SMTP / SMTP-SSL
Да (Вклучено)
Да (Вклучено)
Заштита од спам
Да (Вклучено)
Да (Вклучено)
PHP
5.6, 7.0, 7.1, 7.2 or 7.3
5.6, 7.0, 7.1, 7.2 or 7.3
MySQL
5.6 Databases
5.6 Databases
PostgreSQL 9.6
Да (Вклучено)
Да (Вклучено)
Python 2.6, 2.7 or 3.2
Да (Вклучено)
Да (Вклучено)
Ruby 1.8
Да (Вклучено)
Да (Вклучено)
FTP / FTPS
Да (Вклучено)
Да (Вклучено)
Shared SSL Certificate
Да (Вклучено)
Да (Вклучено)
Website Statistics
Да (Вклучено)
Да (Вклучено)
Најдобрата веб-хотинг услуга.
Не ви се допаѓаат бавни веб-страници. Ако вашата страница е бавна, вашите посетители едноставно ќе пронајдат друга страница за да ги добијат своите информации.
Не дозволувајте тоа да ви се случи! Донесете ја одлуката сега.
Вкупно за 1 година
5.000 ден. Без ДДВ
15.500 ден. Без ДДВ
Вкупно за 3 години
12.000 ден. Без ДДВ
37.200 ден. Без ДДВ
 


Неограничрно = Неограничено

     = Да (Вклучено)

Не (Не е вклучено)     = Не (Не е вклучено)