Само кликнете на иконата Softaculous во си-панелот (cPanel) за да инсталирате најпопуларен софтвер со еден клик.
Не постои полесен начин!
Инсталирајте блогови, CMS, решенија за е-трговија и многу повеќе.
Автоматски известувања кога е достапна нова верзија на вашиот софтвер, за да можете да го ажурирате со 1 клик.
Постојат 100-тина софтверски апликации кои треба да изберат, вклучувајќи WordPress, PrestaShop, Joomla, Drupal, Magento, OpenCart и многу повеќе!