Што е Mobile Friendly Theme ⇩

Што е Mobile Friendly Theme ⇩

Што е Mobile Friendly Theme?
Mobile Friendly Theme е тема (Website Templates) која работи на сите оперативни системи наменети за уреди како што се: персонални компјутери, таблети и мобилни уреди.
Сите наши веб-страни се со теми кои се прилагодени и оптимизирани за мобилен преглед.
Доколку страната не е оптимизирана, односно не е мобилна (Mobile Friendly Theme), Google ја исклучува од системот за пребарување, со што Вашата страна нема да може да се пронаоѓа на мобилните уреди.