Што е содржина (директен линк) ⇩

Што е содржина (директен линк) ⇩

Содржина јазол изработен посебно, како на пример страната За Нас, Контакт и слично кој содржат текстови, видеа, галерии, ПДФ и др... една страна.
Што подразбира 1 содржина:
  • Текст (А4 формат, односно 1800 карактери = 1 содржина)
  • Производ (2 слики и текст А5 формат, односно 900 карактери) = 1 содржина
  • ПДФ документ (20 MB) = 1 содржина
  • Галерија (20 слики) = 1 содржина
  • Блок = 1 содржина